login menu

Käyttäjän Santahamina blogi

Santiksen toinen leiri

Toinen leiri jatkui aurinkoisissa merkeissä. Ja pääsimme lähirantaan viettämään rantaelämää, paistamaan makkaraa sekä kalastamaan. Myös erilaisia askarteluja viikon loppupuolella tehtiin. Leiri huipentui perjantaina pitsan tekoon ja sotilaskodin munkkeihin. Ja lopuksi palkittiin diplomilla kaksi leiriläistä, jotka ovat osallituneet Hekolon leireille joka kesä 6 vuoden ajan!

Santahaminan toinen leiri 12.6.-16.6.2017

Santiksen toinen kesäleiri alkoi sateisissa merkeissä, joten ohjelmaa oli sisällä. Viikon olympialaiset- teeman mukaisesti tehtiin seinille julisteita ja toiset pelailivat salissa erilaisia palloleikkejä. Osa innostui hamahelmiaskartelusta.Toisena leiripäivänä pääsimme jo ulos puuhastelemaan. Vuorossa oli lipunryöstöä, leiriolympialaisia ja huovutusta. 

Santahaminan leiri 6.6.-9.6.2017

Kesän ensimmäinen Santiksen leiri käynnistyi aurinkoisissa merkeissä. Viikon aikana ohjelmassa on ollut paljon kaikkea kivaa erilaista tekemistä teemalla avaruus. Avaruudesta saapuikin ystävällisiä olioita muutaman kerran leirivierailulle... :)

Viikon aikana on voinut askarrella oman planeetan, on voinut tehdä itselleen leiripaidan ja kentälläon pelattu paljon yhteisleikkejä ja -pelejä. Santiksessa on ehditty viettää kesän ensimmäinen rantapäiväkin. :)

Santiksen 4. leiri 27.6.-1.7.2016

Kesän viimeisellä leirillä ehdittiin puuhailla vaikka mitä, niin sisällä kuin ulkonakin. Kävimme rannalla uimassa, paahtamassa vaahtokarkkeja nuotiolla ja kalastamassa. Viikon aikana tehtiin sadekeppisoittimia ja  leiripaitoja. Niistä tuli henoja! :)  Leirin aikuiset hävisivät eräänä aamuna, ja pitihän heidät etsiä takaisin leikissä "Etsi ohjus". Salapoliisitehtäväkin ratkaistiin, ja palkinnoksi kaikki saivat tikkarit. Myös tällä viikolla ohjelmassa oli ajelua PASEILLA, eli panssaroiduilla miehistönkuljetusvainuilla. Se oli jännää!

Santiksen leiri 20.-23.6.2016

Kesän kolmas leiri käynnistyi aurinkoisissa merkeissä. Ohjelmassa on ollut paljon ulkoleikkejä ja -pelejä. Myös rannalla on käyty paistamassa makkaraa ja tekemässä  hiekkalinnoja ja taideteoksia hiekasta.      

    

Santahaminan 2. leiri 13.-17.6.2016

Tämän viikon leiri on käynnistynyt aurinkoisissa merkeissä. :) 

Ensimmäisten päivien aikana on tutustuttu leiripaikkaan, leikitty kivoja leikkejä ja etsitty ohjaajia piilosta. Ohjelmassa on ollut myös askartelua; on voinut tehdä itselleen sadekeppi-soittimen ja leiripaidan. 

Santahaminan ensimmäinen leiri

Santahaminan ensimmäisellä viikolla on ehditty pelata erilaisia, kivoja leikkejä niin sisällä kuin ulkonakin.

Santiksen 2.jakso 15.-18.6! Kesäleirin mahtava eka viikko :-)

Tervehdys Santahaminan kesäleiriltä! :)

Ensimmäisellä leiriviikolla tutustuttiin leiripaikkaan, askarreltiin upeita mosaiikkikoristeita ja leikittiin kivoja leikkejä! Leirillä on saatu uusia kavereita ja nautittu kesälomasta :) Ohjelmassa oli ekalla viikolla leiripaitojen tekoa, erilaisia yhteisleikkejä salissa ja pihalle rakennettiin sadepäiviä varten myös puolijoukkueteltta! Keskiviikkona päästiin ajelemaan PASEILLA eli panssaroiduilla miehistönkuljetus ajoneuvoilla :--) Olipa hurjaa kyytiä! Ihanaa, kun on kesä ja ollaan leirillä :)

Sivut

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän Santahamina blogi