login menu

Terveisiä Santahaminasta! (3.-13.6.2014) LISÄTTY KUVIA!

Kesälomalla on Santis! Santiksella on hauskaa, ja aurinko paistaa. Joskus on huono sää, mutta silloin olemme sisällä. Siellä on myös mukavaa loikoilla kuumina päivinä puun alla! Santiksessa jakaudutaan  ryhmiin. Joissa ollaan leiriolympialaisten aikana. Olemme käyneet myös rannalla, sekä kalastamassa! Santikseen tullaan bussilla, jos asuu kaukana. Leiripäivän lopuksi syödään välipalaa, ja lauletaan hekolo-laulu! Santiksessa on myös paljon leluja, ja leikkivälineitä, jotta voimme leikkiä. Lounaan jälkeen on siesta jonka aikana voi käyttää elektronisia laitteita.

-Burger Kingit

Onerva & Noora

Olemme Hekolon leirillä Santahaminassa. Täällä on hyvää ruokaa! Lihapullat näyttävät palloilta. Ruokailun jälkeen saa mennä ulos keinumaan. Ruokajono on aina pitkä.

El Nacho

 

Kesäloma rattoisasti puun alla alkoi. Kesäloman aikana ollaan Santiksessa kaksi viikkoa, aina päivät. Santiksessa saadaan ruokaa. Saamme leikkiä ja uusia kavereita. Meillä on kiva ryhmä ja kiva ryhmänjohtaja. Meillä on hauskaa. Varsinkin silloin kun leikitään lipunryöstöä. Olemme käyneet jo kaksi kertaa rannalla ja kerran kalassa.

-Burger Kings!l

Onerava, Noora, Andrei, Neo, Maxi, Felix, Jimmy, Helton, Eemeli, Kian

 

Ennen lounasta Muuvipappa esitteli hauskan tanssiliikkeen. Lounaalla söimme lihakeittoa pöydissä. Maukkaan lounaan jälkeen lähdimme rannalle. Rannalla oli kylmää vettä. Rannalla moni osallistui leirikisaan., jossa piti tehdä hiekkalinnoja. Kisan voittaja on vielä mysteeri. Rannalla näimme kaksi joutsenta, joilla oli kuusi poikasta. Sitten lähdimme rannalta syömään välipalaa ja bussilla kotiin!

-Bossit

 

Ensimmäisenä päivänä satoi vettä. Lounaalla oli hyvää ruokaa. Johtaja ei ollut pihalla. Lipunryöstössä tytöt huijas. Me haluaisimme vielä heitellä frispiitä. Paloharjoitus oli kiva! Leiri on kiva! Tahtoisin onkimaan!

Johtajan jalkahoito. :) Kylläpäs teki hyvää!